nimi: Henry Wildfire rotu: suomalainen puoliverinen
syntymäaika, ikä: 16.08.2006, 8-vuotias sukupuoli: ruuna
väri: ruunikonkimo säkäkorkeus 167cm
painotus: kouluratsastus koulutustaso: VaA, 80cm, 70cm
omistaja: TK (VRL-00555) maahantuoja: *lumienkuli* / Alegre
asuinpaikka: -- rekisteröity: VH11-031-0575
saavutukset: --

- 3-vuotias 16.11.2006
- ikääntyy epäsäännöllisesti


Päiväkirja
Tiedätkö sen tunteen, kun vastaan tulee hevonen, joka ei ensinäkemältä vaikuta edes kiinnostavalta? Yleisesti ottaen ok hevonen, ei edes mikään nätti, mutta silti huomaat ajattelevasi sitä hevosta jälkeenpäin koko ajan. Näin kävi minulle ja Henrylle.

Olin nähnyt lehti-ilmoituksen Alegressa olevista myytävistä hevosista ja hetken mielijohteesta päätin lähteä katsomaan, mitä on tarjolla. Olin haaveillut uudesta hevosesta jo jonkun aikaa ja toivoinkin, että viimein löytyisi se sopiva hevoskaveri. Alegreen saavuttuani pääsinkin kokeilemaan useampia hevosia, Henry näistä yhtenä. Silloin ruuna ei herättänyt minussa juuri mielenkiintoa varsinkaan värinsä takia. Olin aina vannonut, etten todellakaan hanki kimoa hevosta, sillä sitähän saisi olla jatkuvasti kuuraamassa.

Alegresta olikin löytynyt muutama mielenkiintoinen hevonen, mutta ei sitä ehdottomasti ylitse muiden olevaa. Niinpä lähdin kotiin miettimään asiaa. Henryä en sen enempää pohtinut, kunnes vasta seuraavana päivänä. Aluksi en asiaa sen enempää ajatellut, mutta lopulta huomasin ajattelevani sitä kimoa ruunaa jatkuvasti. Muutaman kerran olin jo aikeissa tarttua puhelimeen, mutta totesin aina että enhän minä nyt sitä tahdo.

Muutamaa viikkoa myöhemmin päädyin kuin sattumalta Alegren nettisivuille. En voinut vastustaa kiusausta vilkaista tilannetta ja yllätyksekseni Henry olikin vielä myynnissä. Tartuin saman tien puhelimeen ja pian Henry olikin minun.Wildfire Thunder
fwb, ruunikko, 163cm
evm
Thunder
fwb, rn, 165cm
evm
Tropic Storm
fwb, rn, 169cm
evm
Misty Sea
fwb, rt, 162cm
evm
Nelly Eye
fwb, m, 172cm
evm
Eye of the Storm
fwb, m, 175cm
evm
Little Lady Nelly
fwb, trn, 170cm
evm
Flowerfire
fwb, ruunikonkimo, 170cm
evm
Fire Rainstorm
fwb, rn, 172cm
evm
Rainy Season
fwb, rt, 165cm
evm
Carat's Stormfire
kwpn, rn, 162cm
evm
Rambling Rose
fwb, mkm, 170cm
evm
Rose Captain
fwb, mkm, 165cm
evm
Magdalena
fwb, rt, 165cm
evm


sukuselvitysHenrystä on jäljellä kuusi annosta pakastetta, ota yhteyttä: tiikelikala(at)gmail.comTähän kalenteriin on merkitty vain sijoitukset.

KRJ
Villit
20.11.2011 - Yamera - VaA - 84.0895 - 7/50
NJ
Muut näyttelyt
tekstien & ulkoasun © TK - kuvien © Benny de Ruiter Stables
virtuaalihevonen - a sim game horse