bint Erotikaa al Rayad


Img

Syntynyt: 29.07.2009
Rotu: Arabialainen täysiverinen
Verilinja: SEA
Sukupuoli: tamma
Väri: kimo
Säkäkorkeus: 153cm

VH: VH06-003-6647
Painotus: koulu
Taso: HeA
Omistaja: al Qismat Arabians (VRL-00555)
Kasvattaja: al Rayad Stud

Erotikaa suhtautuu hyvin epäluuloisesti kaikkeen uuteen. Tamma on erittäin varautunut varsinkin uusien ihmisten ja hevosten seurassa, joten tamman luottamuksen voittamiseen menee aikaa.

Uuden ihmisen käsittelyssä Erotikaa on jatkuvasti varpaillaan ja tarkkailee ihmisen jokaista liikettä. Tamma saattaa vaikuttaa helpolta tapaukselta, sillä se tottelee pienimmästäkin merkistä juuri tarkkaavaisuutensa vuoksi. Hoitotoimet onnistuvat hyvin kenen tahansa suorittamina, mutta mikäli jokin ei miellytä tammaa, se ei epäröi ruveta hankalaksi. Kunhan tamma tuntee hoitajansa tavat, on se huomattavasti rennompi ja mukavampi hoitaa.

Ratsuksi Erotikaa sopii oikeastaan kenelle tahansa. Tuntemattoman ihmisen käsittelyssä tamma ei kuitenkaan pistä kaikkea peliin eikä pysty täysin rentoutumaan. Kyllähän tamma suorittaa pyydetyt asiat kunnolla, mutta ei aivan sillä tasolla mihin tammasta olisi. Tutun ihmisen kanssa Erotikaasta löytyykin se rento ja innokas kouluratsu, joka suorittaa mielellään erilaisia liikkeitä ja on innokas oppimaan uutta. Esteet tammalta sujuvat myös, mutta suurin osa ajasta meinaa mennä oudon väristen puomien tuijotteluun.Farr Ibn Erotikk
CA Gabal Erotikk++ Gabal Emir
G Saaroh Erotikk
Farr Erotykaa ox++ Khaldun F ox+++
Farr Kholibrii ox
Yarah bint Feathertip É
Ramses Feathertip PB Falcontep ox
Ramses Asmarr ox
Jemla El Musky ox++ Musky Bey
Ak Jamla Sharaf ox


27.07.2010 t. Emira al Qismat i. Thee Echo D
virtuaalihevonen - a sim game horse
Kuvat © Haras TGS