Carefree's Willa

Virtuaalihevonen - Sim Game Horse

Shetlanninponi, tamma - voikko, 105cm - syntynyt 14.03.2006, 10v
VH00-017-6258 - Yleispainotus: HeB, 40cm
Omistaja: TK (VRL-00555) - Ent. omistaja: Alegre


© Zuzana Buránová

Luonne

Olin suorittamassa ties kuinka monennetta kierrosta Alegressa kun kohtasin Willan ensimmäistä kertaa. Tamma oli päätynyt niiden hevosten joukkoon, joiden kohdalla seuraava osoite olisi ollut hevosten taivas. En varsinaisesti ollut etsimässä uusia poneja joten vilkaisin vain Willan suuntaan mennessäni kohti hevosia. Takaisin tullessa jäin kuitenkin tutustumaan toiseen poniin, jonka vieressä Willa majaili. Lopputulos olikin se, että toisen ponin lisäksi matkaan lähti myös Willa.

Willa on erittäin lempeä tapaus, oikea lasten unelmaponi. Tammaa helpompaa hoidokkia ei ole, sillä sen pystyy hoitamaan vaikka vapaana keskellä käytävää. Mikään pystyynkuollut Willa ei kuitenkaan ole, sillä tamma on jatkuvasti mukana menossa loppumattoman uteliaisuuden kera. Kaikki uusi pitää tutkia tarkkaan eikä tutkimiselta välty mikään, mikä päätyy tamman ulottuville.

Ratsuna Willa on reipas mutta toimiva. Vaikka tamma on kaikkien hoidettavissa, sama ei päde ratsastukseen juurikin tamman reippauden takia. Willa on aina valmis menemään ja mieluiten sillä suurimmalla vaihteella, joten ratsastajalta vaaditaan taitoa pitää poni lapasessa. Talutusratsuna Willa sen sijaan toimii hyvin, kunhan tammalta on pahimmat energiat poistettu etukäteen. Willa on myös opetettu ajolle ja kärrylenkit ovatkin kovasti tamman mieleen, sillä silloin saa yleensä päästellä oikein kunnon vauhtia.

Eläinlääkärit, kengitykset, kuljetukset ja vieraat paikat eivät hätkäytä Willaa yhtään. Ainoa ehto on että tammalla on aina kaveri mukana, sillä poni on suorastaan ikävän läheisriippuvainen. Koko elämänsä laumassa eläneenä Willa ei ole koskaan oppinut kunnolla yksinoloa, vaikka työtä tekemällä pahin paniikki on saatu kitkettyä pois. Kaikille helpointa on kuitenkin se, että tammalla on aina kaveri mukana jonnekin lähdettäessä. Kenttätyöskentelyyn riittää näköyhteys muihin poneihin, mutta maastoon tammaa on turha kuvitellakaan saavansa lähtemään yksin.

Sukutaulu ja jälkeläiset

Grove Creek Volcano
she, rt
Cottonway Lucky Star
she, rt
Cottonway Carlos
she, rt
Overway Monica
she, rt
Grove Creek Sparrow
she, rt
Longline Vincent
she, rt
Grove Creek Hazelnut
she, rt
Carefree's Wintertime
she, vkk
Libertyline Time is Lost
she, vkk
Libertyline Lost Memories
she, cre
Libertyline Time Forever
she, vkk
Carefree's Winter Heart
she, vkk
Always There
she, vkk
Carefree's Winterjoy
she, vkk

Kilpailut (vain sijoitukset)

  Päivämäärä Jaos Järjestäjä Luokka Tulos
01. 00.00.2015 RJ Järjestäjä xcm 0 / 00

Päiväkirja

15.12.2016 - Saapuminen
Hevoskuljetusauton lähtö oli myöhästynyt teknisten ongelmien vuoksi, eivätkä ponit olleet päässeet liikkeelle ennen pimeän saapumista. Puuhailin iltatallin yhteydessä kaikkea ylimääräistä poneja odotellessani. Karsinat Willaa ja Daniellaa varten oli valmisteltu jo aamusta, sillä ponien olisi pitänyt saapua jo puolenpäivän jälkeen. Kuunnellessani muiden ponien iltaruokailua vilkaisin puhelinta miljoonannen kerran, ei vieläkään soittoja. Lopulta ulkoa kuitenkin kuului hevosrekan ääni. Willa poistui autosta kovan metelin saattelemana ja suorastaan innostui tallista saamistaan vastauksista. Tamma paineli sisälle kovan hössötyksen kera, innolla tutustumaan uusiin kavereihin. Daniella tuli perässä rauhallisemmin, mutta uteliaana ympäristöä silmäillen. Ruuat bongattuaan Willakin malttoi rauhoittua syömään ja yöpuulle.


© Feadan Ponies 2016 - 2018
Ulkoasu © Jasny (VRL-01414) - Taustakuva © Yldist
virtuaalitalli / sim game stable