Feels Like Fire

KTK-II

VH14-177-0017
American Miniature Horse, ori
Rautias, 85cm

s. 14.09.2008, 6v
3v - 14.09.2011, 4v - 14.09.2012
Satunnainen, lähes reaaliaikainen ikääntyminen

Pleasure driving, roadster

Omistaja: TK (VRL-00555)© Reece Family Miniatures

Luonne

Kasvattaja kuvaili Firea energiseksi häseltäjäksi, joka touhuaa ihan tekemisen ilosta. Sellaiseksi ori onkin osoittautunut. Koko ajan Fire puuhaa jotain, ihme että ori viitsii edes nukkumaan rauhoittua. Tämä herra on sitä tyyppiä, joka suorastaan rakastaa hevosille tarkoitettuja palloja.

Hoitaessa Fire on oikea maanvaiva, ellei sille keksi jotain tekemistä hoitotoimenpiteiden ajaksi. Ori on helpointa hoitaa omassa karsinassa ja suunnata sen mielenkiinto kattoon kiinnitettyyn kolinapurkkiin tai palloon. Tietysti kannattaa varoa omaa päätään, kun Fire innostuu liikaa pallon kanssa. Tämän herran kanssa nopeus on valttia, mikäli haluaa selvitä hoitotoimenpiteistä kunnialla ennen kuin ori kyllästyy puuhaansa ja päättää ryhtyä auttamaan.

Töiden tekeminen on Firelle ajoittain hankalaa. Ihmisen täytyykin olla hereillä ja pitää huoli siitä, että ori keskittyy annettuun tehtävään. Kunhan Firen keskittyminen on siellä missä pitää, tulee orista oikein mainio ajettava.


Sukutaulu ja jälkeläiset

Feels Like Magic
rt
Magic Within
rt
Ancient Magician
rt
Love With Passion
vkk
Sunny's Springtime Feeling
rn
Late Spring
rt
Sunny's Feeling of Joy
rn
Shadowlands Fiery Princess
rt
Shadowlands Emperor of the Seas
rt
Seafaring Talisman
rn
CC Blue Empress
rt
Deer Creek Flaming Roses
rt
Deer Creek Firesign
rt
Orchid Butterfly
vkk
05.11.2014 ori Rainmaker World of Fire e. Between Worlds
29.10.2014 tamma Rainmaker Black Cat e. Shadowlands Raven Moon
10.09.2014 ori Rainmaker Thousand Flames e. Thousand Melodies

Kilpailukalenteri

ARJ NJ
02.10.2014 - ARJ - Pleasure Driving - 3/27
05.10.2014 - ARJ - Pleasure Driving - 1/27
17.03.2015 - Gestüt Silbereiche - Pleasure Driving - 2/17

Päiväkirja ja valmennukset

09.08.2014 Vihdoin ja viimein odottamani päivä saapui - kaksi uutta minioria olivat matkalla kohti tallia! Aamulla aikaisin minut herättänyt puhelu orien matkan alkamisesta oli saanut minut välittömästi hereille. Fire oli siitä harvinainen ostos, että kerrankin tulin hankkineeksi ponin ihan järkisyistä. Tallin minilauma tuntui kasvavan sitä vauhtia, että uutta verta oli pakko saada myös orien muodossa. Jonkin aikaa sainkin etsiä, kunnes erään pienemmän kasvattajan sivuilta löytyi juuri suvullisesti meille sopiva nuori ori.
Ensimmäisenä trailerista poistui samalla kyydillä matkannut Shadowlands Final Echo, joka aloittikin oikein kunnon shown. Fire liittyi tottakai mukaan mekkalaan heti kun vaan pääsi pihalle, mutta ei se sentään Echon möykälle vetänyt vertaa. Hetken aikaa pyörittelin vain päätäni ja pohdin että mitäköhän tuli taas tehtyä.
virtuaalihevonen - a sim game horse

Rainmaker Miniatures © TK - ulkoasu © Jasny - virtuaalitalli / a sim game stable