Wolf Creek Ranch

Asukkaat Kasvatus Toiminta Etusivu

Tervetuloa Coloradoon!

Wolf Creek Ranch on Yhdysvaltojen Coloradossa sijaitseva suuri talli, jonka mailla asustelee karjan lisäksi huomattava määrä sekä askellaji- että westernrotuisia hevosia. Emme keskity vain yhteen tai kahteen rotuun, vaan mahdollisuuksien mukaan pyrimme kasvattamaan monipuolisesti eri rotuja.

Wolf Creek Ranch on pitkäaikainen haave, vihdoin toteutuneena. Harvinaiset hevoset ovat aina olleet lähellä sydäntäni, varsinkin askellajipainotteiset sekä westernratsut. Suurtalli Dalekin raunioille ei koskaan kohonnut jatkajaa ja vaikka osa roduista sopi al Qismat Arabiansin laajentuneeseen toimintaan, jäi vielä paljon hevosia tyhjän päälle. Tämä talli on sen tyhjiön täyte.

Tallilla eletään rentoa elämää ja asioita tapahtuu silloin kun siltä tuntuu. Varsinkin askellajihevosista suurin osa haaveilee joskus pääsevänsä ARJ:n laatuarvosteluun, mutta mikään ei tapahdu hätiköiden. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme myös järjestämään kilpailuja western- ja askellajihevosille, sekä NJ-näyttelyitä meiltä löytyville roduille. Varsoja syntyy kun syntyy, mutta kasvattajille meiltä löytyy aina tilausvarsoja!TK
VRL-00555 - HCT
tiikelikala@gmail.com
TK:n virtuaaliblogi

1.6.2018 Aloitettu ulkoasunvaihdos, jonka kanssa tulee kestämään... Sivut saattavat näyttää erilaisilta, vaihto aloitetaan hevosten sivuista. Vanhoja sivuja ei enää päivitetä.


ARJ - WRJ - VRL - SNL

Chinook - Deadwood Rangers - Delmenhorst - Goldoak Farm - Hawa - Ionic - Ramya Ranch - Ravenwood Ranch - Rawe Horses Ranch - RDN - Stableyard - Syndur - Utopia


Wolf Creek Ranch © TK, ulkoasu © Jasny
virtuaalitalli - a sim game stable
virtuaalihevonen - a sim game horse