Wolf Creek Ranch

Tervetuloa Coloradoon!


HUOM! Ulkoasunvaihdos menossa, osa sivuista on sekamelskaa.


Wolf Creek Ranch on Yhdysvaltojen Coloradossa sijaitseva suuri talli, jonka mailla asustelee karjan lisäksi huomattava määrä sekä askellaji- että westernrotuisia hevosia. Emme keskity vain yhteen tai kahteen rotuun, vaan mahdollisuuksien mukaan pyrimme kasvattamaan monipuolisesti eri rotuja.

Wolf Creek Ranch on pitkäaikainen haave, vihdoin toteutuneena. Harvinaiset hevoset ovat aina olleet lähellä sydäntäni, varsinkin askellajipainotteiset sekä westernratsut. Suurtalli Dalekin raunioille ei koskaan kohonnut jatkajaa ja vaikka osa roduista sopi al Qismat Arabiansin laajentuneeseen toimintaan, jäi vielä paljon hevosia tyhjän päälle. Tämä talli on sen tyhjiön täyte.

Tallilla eletään rentoa elämää ja asioita tapahtuu silloin kun siltä tuntuu. Varsinkin askellajihevosista suurin osa haaveilee joskus pääsevänsä ARJ:n laatuarvosteluun, mutta mikään ei tapahdu hätiköiden. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme myös järjestämään kilpailuja western- ja askellajihevosille, sekä NJ-näyttelyitä meiltä löytyville roduille. Varsoja syntyy kun syntyy, mutta kasvattajille meiltä löytyy aina tilausvarsoja!

TK
VRL-00555 - HCT
tiikelikala@gmail.com
TK:n virtuaaliblogi

Ulkoasu © M Layouts / Wolf Creek Ranch 2014 - 2020
virtuaalitalli - a sim game stable / virtuaalihevonen - a sim game horse