Wolf Creek Ranch

Asukkaat Kasvatus Toiminta Etusivu

HWA Heartache Highway

Kutsutaan: Waldo
VH: VH16-016-0101

Syntynyt: 13.12.2013
Ikä: 3v
Ikääntyy reaaliajassa, 3v - 13.01.2014

Rotu: Saddlebred
Väri: ruunikonkimo

Sukupuoli: ori
Säkäkorkeus: 166cm

Painotus: saddle seat
park

Omistaja: TK (VRL-00555)
Kasvattaja: Hawa Gaited Horses

Saavutukset:
0 ARJ sijoitusta

Luonne

Olin kahden vaiheilla HWA Heartache Highwayta harkitessani, mutta päädyin lopulta orin ostamaan sen lupaavan suvun vuoksi. Itse varsa oli iso ja kömpelö, lähes hirven vasaa muistuttava eikä liikkeitäkään voinut kehua. Taisi olla minun onneni että rumasta ankanpoikasesta kasvoi komea nuori joutsen, sillä Waldo voitti minut puolelleen tasaisella luonteellaan hyvinkin nopeasti.

Waldo on siitä jännä hevonen, että ulkonäkö vie luonteen suhteen täysin harhaan. Ori on todella näyttävä ja energisen oloinen hevonen, mutta lähemmässä tarkastelussa muistuttaa lähinnä ylikasvanutta nallekarhua. Waldo on jo nuoresta asti ollut hivenen herkänpuoleinen ja kaipaa edelleen reippaasti rohkaisua, sillä välillä orilta tuntuu loppuvan usko omaan osaamiseensa. Suurimman osan ajasta Waldolla sentään tuntuu olevan itseluottamus kunnossa.

Hoitaessa Waldo on ehdottomasti hoitajan unelma. Ori seisoo kuin tatti vaikka irralleen jätettynä ja suorastaan pyrkii auttamaan ihmistä hoitotoimenpiteissä, hyvä ettei harjoja jo valmiiksi nostele käteen harjapakista. Ajoittain oria tuntuu sen suuri koko hieman häiritsevän ja se yrittää kaikkensa ollakseen mahdollisimman vähän tiellä - mikä tietysti aiheuttaa normaalia enemmän säheltämistä. Hoitajan kannalta on kyllä hyvä että ori tajuaa olevansa iso, sillä herra varoo kyllä pienempiään.

Ratsastajan tärkein tehtävä on tämän hevosen kohdalla sen rohkaisu. Ajoittain Waldolta loppuu usko omaan osaamiseensa, eikä mistään meinaa tulla mitään. Ori kuitenkin osaa ja oppii suorastaan rajattomasti. Näyttävyyttä orin liikkeistä ei puutu, mikä tekeekin Waldosta mainion askellajiratsun.

Sukutaulu ja jälkeläiset

i. HWA Final Highway
ii. Superiority Complex iii. Superficial Charm
iie. Mind Games
ie. Final Piece of Sanity
ARJ-I*, SNL-I, KTK-II
iei. Chubasco
iee. CF Final Night Madness
e. HWA Egyptian Kiss
ei. Hyperspeed Trance eii. Hyperspeed Hallucinations
eie. My Trance Girl
ee. Ruby Sphinx eei. Manhattan Sapphire
eee. Sugar Sphinx


-sukuselvitys-Kilpailukalenteri

ARJ

NJ

Päiväkirja ja valmennukset

09.01.2014

Hevoskuljetusauto oli kohdannut ikäviä rengasongelmia matkan varrella, eikä saapunut ranchille kuin vasta illan hämärryttyä. Osassa kyydissä olleista hevosista venähtänyt matka jo näkyikin ja ne astelivat rauhallisina omiin uusiin karsinoihinsa. Waldo seurasi lapsuudenystäväänsä HWA Emperor Eternityä huomattavasti rauhallisemmin ja lähinnä tuntui ihmettelevän toisen höyryämistä. Uteliaana herra kyllä tuntui ympäristöään tarkkailevan, mutta tallin lämpö ja odottavan ruokakupin sisältö tuntuivat kiinnostavan paljon enemmän.
virtuaalihevonen - a sim game horse
sisältö © TK - kuvat © Winsdown Farms

Wolf Creek Ranch © TK, ulkoasu © Jasny
virtuaalitalli - a sim game stable