Kasvatus

Meiltä lähtee aika ajoin kasvatteja maailmalle, varsasta riippuen ensisijaisesti arabikasvattajille. Meiltä on mahdollista saada varsoja myös puskaponeiksi tai ratsastuskoululle, kunhan vain kiinnostusta rotua kohtaan löytyy.

Mikäli myynnistä ei löydy sopivaa kasvattia, tarjoamme mahdollisuuden tilausvarsoihin. Arabikasvattajille tilausvarsoja järjestyy aina, muissa tapauksissa katsotaan yhdistelmäkohtaisesti miten käy - kannattaa silti ottaa rohkeasti yhteyttä!

Kaikki tilausvarsa-asiat hoidetaan sähköpostitse, ellei jollain foorumilla erityisesti aiheesta ole puhetta. Tilausvarsoja koskevat samat myyntiehdot kuin muitakin kasvatteja, nämä ehdot löytyvät myynnissä-sivulta.
Kun tiedustelet tilausvarsasta, liitä viestiisi toivomasi yhdistelmä, tulevan varsan sukupuoli, käyttötarkoitus ja kotipaikka sekä sivunäyttöä. Lähetä viesti asiaankuuluvasti otsikoituna osoitteeseen tiikelikala(at)gmail.com


Kasvattimme tunnistaa takaliitteestä al Qismat. Meillä on myös kasvatettu muun rotuisia hevosia takaliitteellä QI.


Myyntiehtoja meillä on vain vähän. Kasvatillamme tulee olla toimivat, siistit sivut joilta löytyy perustiedot ja kasvattaja linkitettynä. Sivujen osoitteen vaihtuessa tulee muutosta ilmoittaa. Toivomme kasvattiemme pääsevän myös jalostuskäyttöön. Mikäli haluat luopua kasvatista, ota yhteyttä. Kasvatteja ei saa myydä eteenpäin ilman lupaa. Mikäli kasvatin sivut katoavat tai niillä ei tapahdu useisiin IRL-kuukausiin mitään, eikä tiedusteluihin vastata, kasvatti palautuu automaattisesti.

Kaikki al Qismat Arabiansin kasvatit tulisi rekisteröidä VRL:n hevosrekisteriin. Tällöin kasvattajanimeksi merkataan al Qismat, kasvattajaksi ALQI6736 ja vapaavalintaisesti myös syntymämaaksi Iso-Britannia.


Kasvatit 2009-2017

Kasvatit 2018


25.06. SEA o. Anwar al Qismat i. Aziz Malakhit al Rayad e. Maghira al Qismat om. Sparta Arabians
25.06. SEA t. Kalila al Qismat i. Zakatt CZ e. Khalida Ameera om. Sparta Arabians