Cascade Morgans
Asukkaat Kasvatus Päiväkirja

Marshmaline Glow

© MtnTop Morgans


Nimi Marshmaline Glow Rekisterinumero
Syntymäaika 01.09.2020, 3v Rotu Morgan
Sukupuoli Tamma Väri, säkäkorkeus Musta, 150cm
Omistaja TK (VRL-00555) Painotus -
Kasvattaja Mari H / Ljoma Koulutustaso -

Luonnekuvaus

Malin oli myyty varsana eräälle morgankasvattajalle, jonka luona se viettikin ensimmäiset elinvuotensa. Vakavan sairastumisen vuoksi Malinin omistaja joutui kuitenkin luopumaan hevosistaan ja niin kolmevuotias tamma palasi takaisin kasvattajalleen. Bongasin itse tamman myynti-ilmoituksesta ja - jälleen kerran - kiinnitin huomiota siihen, kuinka tamman luonnetta kehuttiin. Olin kyllä ollut etsimässä varsoja, mutta päätin kuitenkin tiedustella Malinista lisää. Loput voittekin jo arvata.

Malinin lempinimi kasvattajallaan oli Vaahtis, koska kasvattajan sanoin, "tamma on pehmeä kuin vaahtokarkki". Ja sitähän se on. Malin on kuin nallekarhu, lempeä halittava kaikkien ystävä. Tamman nuori ikä tulee monelle yllätyksenä sen rauhallisen käytöksen vuoksi ja huomaan itsekin välillä unohtavani kuinka nuori se onkaan. Hoitotoimenpiteiden suhteen Malin on leppoisan mutkaton ja tamma seisookin paikallaan vaikka maailman tappiin saakka. Hoitamisen suhteen tamma on "kaikki käy" -osastoa, eli ongelmia ei yleensä ilmene. Tamman voi myös huoletta antaa lasten ja kokemattomien hoidettavaksi. Ikävätkin toimenpiteet se sietää urheasti hievahtamatta.

Meille tullessaan Malin oli saanut peruskoulutuksen ratsun hommiin nuoresta iästään huolimatta. Tamma saapui meille tiineenä, joten ajatuksena oli antaa sen hoitaa tiineysaika ja varsominen ja katsella ratsun hommia uudelleen sitten ensi syksynä. Ratsuna tammaa kuitenkin kuvailtiin nopeasti oppivaksi ja kaiken kaikkiaan helpoksi ja potentiaaliseksi tapaukseksi. Aika näyttää mitä kaikkea Malinista tulee.

Sukutaulu ja jälkeläiset

i. Deep Maroon
trn, 152cm
KTK-II
ii. Arcadia Dubai Empire
rt, 153cm
VIR MVA Ch, KTK-II
iii. Deserted Millenium
trt, 156cm
iie. Brompton Elysian
rn, 148cm
ie. Arcadia Pandora Pink
m, 148cm
iei. Positive Tension
rnvkk, 147cm
iee. Whitmount's Duchess
rt, 149cm
ee. Arcadia Marceline
rn, 151cm
ei. Arcadia London's Mine
m, 155cm
eii. Legacy Jaipur
trn, 149cm
eie. Shera Sights
rt, 154cm
ee. Arcadia Dawson Tammie
vkk, 150cm
eei. Dozing
vkk, 155cm
VIR MVA Ch, KTK-II
eee. Aubergine Irresistable
vkk, 151cm


Syntymäpäivä Rotu Sukupuoli Nimi Isä
- - - - -© MtnTop Morgans

Kilpailut

Päivämäärä Jaos Järjestäjä Luokka Tulos
- - - - -

Päiväkirja

25.09.2020 - Uusi tamma

Malin oli myyty varsana Suomesta Yhdysvaltoihin eräälle morgankasvattajalle, jonka luona se viettikin ensimmäiset elinvuotensa. Vakavan sairastumisen vuoksi Malinin omistaja joutui kuitenkin luopumaan hevosistaan ja niin kolmevuotias tamma palasi takaisin kasvattajalleen. Bongasin itse tamman myynti-ilmoituksesta ja - jälleen kerran - kiinnitin huomiota siihen, kuinka tamman luonnetta kehuttiin. Olin kyllä ollut etsimässä varsoja, mutta päätin kuitenkin tiedustella Malinista lisää. Loput voittekin jo arvata. Helpoksi homman teki tietysti se, että tamma oli vielä Yhdysvalloissa - Suomesta tuskin olisin sitä lähtenyt hakemaan.

Tämä on virtuaalitalli, kaikki sivuilla esiintyvä tieto on kuvitteellista. Tämä on virtuaalihevonen, kuvissa esiintyvällä hevosella ei ole mitään tekemistä sivun tietojen kanssa.

This is a sim game stable. This is a sim game horse. The horse in the pictures has nothing to do with the information on the page.

Ulkoasu © M Layouts & Jasny   |   Kuva © Mtntop Morgans