Rainsong Racing

Tervetuloa!

Virtuaalinen raviharrastukseni alkoi vuonna 2009, jolloin perustin ensimmäisen ravitallini TG Trottersin. Talli pyörikin ahkerasti aina vuoteen 2012, jolloin reaalielämän kiireiden ja kiinnostuksen puutteen vuoksi jättäydyin tauolle ravipiireistä. Pari vuotta menikin ilman ajatustakaan ravimaailmaa kohtaan, mutta vähitellen ravi-innostus alkoi hiipiä takaisin. Vuoden 2015 kesällä totesin että nyt on aika palata ravimaailmaan, tällä kertaa tosin uuden tallin kera. Näin syntyi Rainsong Racing.

Meillä Rainsong Racingissa asustelee milloin minkäkin rotuisia ravureita. Hevosemme kilpailevat niin pitkälle kuin rahkeet riittävät, mutta kilpaileminen tapahtuu rauhalliseen tahtiin. Meiltä et löydä aktiivisesti kilpailevia hevosia tai päivittyviä sivuja. Meiltä löydät satunnaisesti kilpailevia ravihevosia, jotka uransa jälkeen pyöräyttävät varsan tai pari ja elävät onnellista pikselielämää sen loppuun saakka.


TK
tiikelikala(at)gmail.comMäärittämättömän mittaisella tauolla. Tilareita saa, sähköpostia vaan rohkeasti tulemaan. Jos vastausta ei kuulu kahden viikon sisällä, laita uudestaan. En jätä vastaamatta sähköposteihin.

Ulkoasu © M Layouts - Otsikkokuva © Rainsong Racing
virtuaalitalli - a sim game stable